Kolacja / Sponsorowane

Pieczone parówki z serem

Nie jadam parówek zbyt często, ale jeśli już to robię, staram się coś wykombinować, co nie będzie ich standardowym ugotowaniem. Zapraszam na parówki pieczone z serem.

photofacefun_com_1511359132

Składniki:

  • 2 parówki
  • plaster sera żółtego
  • ketchup
  • ulubione pieczywo

Przygotowanie:

  • parówki nacinasz na końcach na cztery, na środku wycinasz rynienkę na ułożenie w niej sera żółtego
  • tak przygotowane parówki układasz w naczyniu żaroodpornym i pieczesz przez 10 minut w 180 stopniach
  • podajesz z pieczywem i ulubionymi dodatkami, ja najbardziej lubię z ketchupem

photofacefun_com_1511274004

Smacznego!

Comments

8 grudnia 2017 at 11:32

Moje dzieci uwielbiają 😉



10 grudnia 2017 at 19:23

Osobiście też nie często jadam parówki, jednak w takiej odsłonie nigdy ich jeszcze nie próbowałam. Czas najwyższy to zmienić! 😀



Nevermore
11 grudnia 2017 at 14:26

Teraz, jak oczywiście komuś się chce 😉 można kupić w paru sklepach naprawdę super dobre parówki, nie takie co mają tylko 30% mięsa.
Trochę kosztują, ale raz na jakiś czas można zaszaleć, czyż nie? xD

Robię raz na jakiś czas podobne w piekarniku, a czasem też można z serem i różnymi przyprawami zrobić na patelni. Bez względu na to, w czym robimy, smakują super na śniadanie 😀



Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Śniadanie z uczuciem

6 grudnia 2017

Zupy w odżywianiu

9 grudnia 2017